AirlinesLiefhebberOverig nieuws

Miljoenste passagier voor Estse maatschappij Nordica

Nordica, een luchtvaartmaatschappij uit Estland heeft de miljoenste passagier ontvangen, zo meldt de airline.

Miljoen
De miljoenste passagier voor de Estse luchtvaartmaatschappij die in 2015 is opgericht heeft twee gratis tickets gekregen voor een vlucht naar een bestemming naar keuze.

Groei
In vergelijking met vorig jaar groeide het aantal vervoerde passagiers van Nordica met 65 procent. Tijdens het hoogseizoen biedt de airline vluchten aan naar twintig verschillende bestemmingen. De maatschappij vliegt ook naar Schiphol, Groningen Eelde Airport en Brussel. Andere bestemmingen zijn onder anderen Kopenhagen, München, Oslo, Stockholm, St. Petersburg, Wenen en Warshau.

Nordica
Nordica is de nationale luchtvaartmaatschappij van Estland en is op 25 september 2015 opgericht en volledig eigendom van de Estse overheid. De airline heeft een vloot van vijftien vliegtuigen bestaande uit vijf ATR 72’s, twee Bombardier CRJ-700’s en acht Bombardier CRJ-900’s. De hoofdvesting van de maatschappij is gevestigd in Tallinn, de hoofdstad van Estland. De opbrengst van Nordica in 2016 bedroeg 52 miljoen euro.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button