AirlinesIndustrieNieuwsProfessional

‘Niki eind dit jaar verkocht’

Potentiële kopers voor het failliete Niki hebben nog tot donderdag de tijd om een bod in te dienen. De voormalige airberlin-dochter staat sinds december te koop, nadat bekend werd dat Lufthansa de maatschappij niet overneemt.

Ryanair
Op 29 december moet de verkoop ondertekend worden, schrijven lokale media. Tot dusver zouden Ryanair, chartermaatschappij PrivatAir en Thomas Cook zich hebben gemeld.

Volgens twee bronnen dichtbij de gesprekken zinspeelt IAG, moederbedrijf van onder andere British Airways en Iberia, ook op een overname van Niki.

Niki Lauda
Oprichter Niki Lauda heeft volgens zijn woordvoerder ook een bod uitgebracht. Het is niet duidelijk of Lauda zelfstandig een aanbieding heeft gedaan of met een partner. Eerder was de ex-Formule 1 coureur van plan om met Thomas Cook de vakantievlieger over te nemen. Welk bedrag Lauda heeft geboden is niet bekend.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/