fbpx
AirlinesLiefhebberNaast het nieuwsOpmerkelijk

Kat zorgt voor paniek in vliegtuig

Op de luchthaven van Karachi ontstond vrijdag commotie nadat aan boord van een vliegtuig een kat gezien was. Dit melden Pakistaanse media.

Volgens Geo TV maakte de piloot melding van ‘gevaar aan boord’ toen het toestel al op de startbaan stond in Karachi voor een binnenlandse vlucht naar Gwadar. Nadat de piloot terugkeerde naar de gate, werd de ATR-42 al snel omsingeld door veiligheidsdiensten en de brandweer.

Volgens de Pakistaanse krant Express Tribune vluchtte de kat vanuit de cockpit de cabine van het toestel in. Na verschillende pogingen wist het cabinepersoneel de kat te vangen. De vlucht vertrok uiteindelijk met ruim drie uur vertraging vanuit Karachi.

Onderzoek
“We onderzoeken hoe de kat binnen kon komen en zich kon verstoppen”, stelt een woordvoerder vanh Pakistan International Airlines.

Ratten
Het is niet de eerste keer dat een vlucht vertraging oploopt omdat er dieren aan boord zijn. In 2016 werden bij diverse vluchten van Air India ratten aan boord ontdekt.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button