fbpx
AirlinesBestellingenNieuwsProfessionalVliegtuigen

Pegasus breidt A321neo-vloot verder uit

De Turkse budgetmaatschappij Pegasus Airlines heeft bij Airbus een order geplaatst voor 25 extra A321neo’s. De airline heeft nu honderd vliegtuigen in bestelling staan bij de vliegtuigbouwer.

Optie
In 2012 nam de maatschappij een optie voor 25 extra toestellen toen een deal werd bereikt voor de aanschaf van nieuwe generatie A321’s. De vliegtuigen worden voorzien van een Airbus Cabin Flex configuration, waarmee de maatschappij vrij is om de indeling van de deuren en positionering van toiletten aan te passen en daarmee het aantal stoelen te bepalen. De maximale capaciteit is 240 passagiers.

Airbus
Pegasus breidt het aantal toestellen de komende jaren fors uit. Airbus levert in totaal 43 A321neo’s en 57 A320neo’s aan Pegasus. Een aantal neo’s zijn al in gebruik genomen. De maatschappij vliegt ook met Boeing 737-800’s.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button