AirlinesIndustrieNieuwsProfessionalVliegvelden

Maatschappijen tonen interesse in feedervluchten easyJet

EasyJet is benaderd door luchtvaartmaatschappijen om feedervluchten uit te voeren vanuit Berlijn Tegel. De prijsvechter zou voor de airlines passagiers kunnen aanvoeren op long-haul routes, vertelde de Duitse regiodirecteur tegen het Duitse Berliner Morgenpost.“We hebben al heel wat vragen van andere luchtvaartmaatschappijen gehad,” zei directeur Thomas Haagensen zaterdag in de Duitse krant. Om welke maatschappijen het gaat is niet duidelijk.

Airberlin
EasyJet neemt op Tegel vluchten over van het failliete airberlin. Zo’n 25 Airbus A320’s worden overgenomen door de Britse prijsvechter. Ook moeten 1.000 ex-airberlin werknemers over naar easyJet. Tot dusver zijn circa 100 in dienst genomen. De overige 900 personen bevinden zich in het sollicitatieproces.

Tags

Gerelateerde artikelen

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het betere luchtvaartnieuws.