fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuws

Emirates niet langer welkom in Tunesië

Emirates mag vanaf vandaag niet meer naar Tunesië vliegen. De maatschappij is verbannen door de regering van het land als represaille voor het weigeren van Tunesische vrouwen, zo meldt persbureau Reuters.

In de afgelopen dagen mochten sommige vrouwen niet aan boord van de Emirates-vluchten uit Tunis stappen. Volgens de Verenigde Arabische Emiraten is dat een veiligheidsmaatregel, maar de Tunesische regering is er woedend over.

Hervatting
Volgens Tunesië mag Emirates de lijndienst hervatten zodra de maatschappij weer “volgens het internationale recht en de verdragen” opereert. Het bedrijf vloog voorheen dagelijks met een 777 naar de hoofdstad Tunis.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button