fbpx
AirlinesLiefhebberNaast het nieuws

Kerstman vliegt vandaag door Zuid-Afrika – foto

Wie gehoopt had om vandaag de kerstman tegen te komen, staat een teleurstelling te wachten. Hij bevindt zich namelijk in Zuid-Afrika. Althans, dat willen twee piloten van de budgetmaatschappij Kulula doen voorkomen. Zij hebben hun Boeing 737 de roepletters SANTA gegeven. Het toestel vloog daarmee onder andere van Johannesburg naar Kaapstad:

Bestel de limited edition DC-3 'Rosinenbomber'-Aviationtag!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje luchtvaartgeschiedenis in huis. Deze iconische DC3 heeft nog dienst gedaan tijdens de Tweede Wereldoorlog en heeft in 2008 als laatste vliegtuig, samen met een Junkers Ju-52, vanaf Berlin Tempelhof gevlogen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button