AirlinesLiefhebberNaast het nieuws

Kerstman vliegt vandaag door Zuid-Afrika – foto

Wie gehoopt had om vandaag de kerstman tegen te komen, staat een teleurstelling te wachten. Hij bevindt zich namelijk in Zuid-Afrika. Althans, dat willen twee piloten van de budgetmaatschappij Kulula doen voorkomen. Zij hebben hun Boeing 737 de roepletters SANTA gegeven. Het toestel vloog daarmee onder andere van Johannesburg naar Kaapstad:

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close