AirlinesLiefhebberNaast het nieuws

Malaysia neemt tweede en mooiste A350 in ontvangst

Malaysia Airlines heeft zaterdag haar tweede en – volgens velen – mooiste A350 in ontvangst genomen. De Airbus heeft namelijk een speciale Negaraku-livery ter ere van zestig jaar Maleisische onafhankelijkheid. Het toestel zal vanaf volgende maand intercontinentale vluchten uitvoeren naar Londen Heathrow. Bekijk hieronder enkele foto’s van de aankomst in Kualu Lumpur:

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close