fbpx
AdvertorialsNieuws

Win 2 tickets naar Mexico!

Helaas….De actie is afgelopen

Aeromexico geeft twee tickets weg naar Mexico! Win de tickets en je mag zelf bepalen waar naar toe.

Wat moet je doen?
Drie simpele stappen om de tickets te winnen! De actie loopt tot 5 januari!

Stap 1
Ten eerste moet je bedenken waar je naar toe zou willen in Mexico. Op www.aeromexico.com kun je alle bestemmingen vinden in Mexico waar je naar toe kan. Op www.visitmexico.com vind je informatie over alle bestemmingen zodat je een goed beeld krijgt.

Stap 2
Bekijk de review van de vlucht Amsterdam-Mexico op ons YouTube kanaal, like het filmpje en schrijf je in op ons kanaal.

Stap 3
Ga naar https://vuela.aeromexico.com/upinthesky/ en vul je gegevens in. Je moet vervolgens vertellen waarom je naar Mexico zou willen. De persoon met de origineelste, creatiefste, leukste, spannendste inzending wint 2 tickets!

Verwerk in je motivatie (max 650 tekens) in ieder geval:
1 de bestemming waar je naar toe zou willen
2 informatie van het filmpje uit de review.

Deze wedstrijd loopt tot 5 januari en wordt georganiseerd door Aeromexico. Zie de voorwaarden op https://vuela.aeromexico.com/upinthesky/. Up in the Sky is als mediapartner betrokken maar heeft verder geen invloed op verloop etc. Correspondentie omtrent deze wedstrijd zal door Up in the Sky dan ook niet in behandeling worden genomen.

Teotihuacán piramides

https://www.youtube.com/watch?v=peL-JuZByno

Partner Content

Uw bedrijf ook op Up in the Sky? Neem contact op voor de mogelijkheden!

Gerelateerde artikelen

Back to top button