fbpx
AirlinesLiefhebberNaast het nieuws

Boeing levert gouden 787 Dreamliner – foto’s

Boeing heeft vorige week een wel heel opmerkelijke 787 aan het Chinese Hainan Airlines geleverd. De toestellen van die maatschappij zijn normaal wit, rood en geel, maar deze Dreamliner (met registratie B-1343) is goudkleurig. Momenteel doet het vliegtuig dienst op binnenlandse routes; het is nog niet bekend of de blingbling-787 ook naar Europa komt. Bekijk hieronder enkele foto’s van het toestel:

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button