fbpx
AirlinesLiefhebberNieuws

Vlucht ANA keert terug wegens ‘foute’ passagier

Een vlucht van All Nippon Airways (ANA) keerde dinsdagavond terug naar Los Angeles vanwege een passagier met een verkeerd ticket, zo meldt website airlive.net.

LAX
De vlucht van All Nippon Airways van Los Angeles naar Tokio keerde dinsdagnacht terug naar de internationale luchthaven van de zuidwestelijke stad in de Verenigde Staten. Na bijna vier uur boven de Stille Oceaan gevlogen te hebben werd duidelijk dat er een passagier aan boord was met een verkeerd ticket. Wegens veiligheidsoverwegingen besloot de piloot terug te keren naar LAX.

Vlucht
Vlucht NH175 van Los Angeles naar Tokio werd met een Boeing 777-381ER gevlogen en vertrok om 19:35 uur lokale tijd. Toen duidelijk werd dat er een verstekeling aan boord zat, draaide de piloot rond middernacht het toestel om en vloog terug. Acht uur en twintig minuten later landde het toestel weer op LAX. In totaal legde het vliegtuig 8773 kilometer af. De passagiers in kwestie werd op het vliegveld door de politie opgewacht en naderhand ondervraagd.

Poll: welk KLM-vliegtuig wordt het meeste gemist?

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button