fbpx
IncidentenNaast het nieuwsNL NieuwsSchiphol Airport

Neergeschoten man op Schiphol langer vast

De 29-jarige man uit Den Haag die op 15 december werd neergeschoten op Schiphol omdat hij met een mes dreigde blijft langer in voorarrest. Dat meldt Nu.nl.

Voorarrest
Het voorarrest van de man is vrijdag met negentig dagen verlengd. Hij wordt verdacht van bedreiging met geweld. Ook wordt er onderzoek gedaan of hij verantwoordelijk was voor een poging tot zware mishandeling en vernieling van goederen.

Been
De man sloeg met een hamer de ruit in van een kantoor van de Marechaussee op Schiphol en dreigde met een mes. Vervolgens werd hij in zijn been geschoten en overmeesterd. Hij werd aangehouden en afgevoerd naar het ziekenhuis. Zijn motief is nog onduidelijk. Eerder meldde de Marechaussee dat de man vaker is opgepakt voor geweld op de luchthaven en dat hij mogelijk verward is.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button