fbpx
LiefhebberNaast het nieuwsNL NieuwsOpmerkelijkSchiphol AirportVideo

Vuurwerk gezien vanuit de toren op Schiphol – Video

Zoals iedere oudejaarsavond wordt het nieuwe jaar ingeluid met een grote hoeveelheid vuurwerk. Men kan er van genieten vanuit de woonkamer, op de televisie of op straat. Maar er is nog een andere plek waar van het vuurwerk genoten kan worden: de verkeerstoren op Schiphol.

Vuurwerk
Om iedereen van dit spectaculaire schouwspel mee te laten genieten heeft de luchthaven via twitter een video gedeeld waar vanuit de verkeerstoren te zien is hoe de lucht boven Amsterdam plots in een zee van kleuren veranderd.

Poll: welk KLM-vliegtuig wordt het meeste gemist?

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button