LiefhebberNaast het nieuwsOpmerkelijk

Britse prins en verloofde vliegen ‘gewoon’ economyclass

Passagiers op de reguliere lijnvlucht van Londen naar Nice keken waarschijnlijk verbaasd op toen ze de Britse prins Harry en zijn verloofde Meghan aan boord zagen. De twee reisden in de economyclass ‘tussen’ de andere passagiers. Door Britse media, waaronder de Daily Mail, wordt erover geschreven.

Toiletten
Wel was en rekening gehouden met de plaats waar ze gingen zitten: helemaal achterin naast de toiletten. Ook waren er voor de twee aan beide kanten van het gangpad drie stoelrijen vrij. Harry en Meghan vlogen vanuit Londen Heathrow met een A320 naar het France Nice.

Aan boord vloog ook beveiliging mee, meldt de Daily Mail. En bij aankomst stonden bewapende agenten hen op te wachten.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen