Nieuws

Corendon Airlines voegt Boeing 737 MAX 8 toe aan vloot

Corendon Airlines breidt de vloot uit met een Boeing 737 MAX 8, zo meldt de luchtvaartmaatschappij. De airline is de eerste vliegmaatschappij in Turkije die met dit type toestel gaat vliegen.

Mei
In mei van dit jaar zal Corendon Airlines de Boeing 737 MAX 8 opnemen in de vloot. De oprichter en ceo van de luchtvaartmaatschappij, Yildiray Karaer is trots op het nieuwe toestel: “In 2018 zal de Corendon Airlines Groep met een vloot van 17 vliegtuigen dienst doen. Met de nieuwe generatie 737 MAX 8 toestellen zullen wij onze passagiers een nog prettiger vliegervaring en meer comfort bieden, terwijl op hetzelfde moment onze operationele kosten efficiënter zullen zijn. Wij zijn verheugd dat wij door onze samenwerking met Boeing onze vloot kunnen uitbreiden met een nieuwe 737 MAX 8”.

Boeing
De Boeing 737 MAX 8 is een narrowbody vliegtuig dat ruimte biedt aan 162 tot 178 passagiers afhankelijk van de configuratie. De CFM international LEAP-1B motoren kunnen het toestel tot een maximale afstand van 6510 kilometer laten overbruggen. De winglets, de opstaande vleugeluiteindes, zorgen voor een reductie van 1,5 procent in brandstofverbruik.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/