AirlinesNieuwsProfessional

Norwegian verwacht in 2018 ongekende groei

Norwegian heeft grote plannen voor 2018. De maatschappij verwacht dit jaar zijn grootste groei tot nu toe door te maken. Nieuwe routes, nieuwe vliegtuigen en vernieuwde cabines staan dit jaar op het programma. Ook opent de maatschappij in mei zijn eerste long-haul vlucht vanuit Amsterdam.Zuid-Amerika
De prijsvechter heeft het vizier onder andere gericht op Zuid-Amerika. Norwegian opent zijn eerste verbinding vanuit Londen Gatwick naar Buenos Aires. Er komen vier vluchten per week. De Argentijnse dochtermaatschappij van Norwegian breidt intussen ook het netwerk binnen het Zuid-Amerikaanse continent verder uit.

Cabine
Daarnaast komen er bij Norwegian 20 nieuwe Boeing 787-9’s bij. De toestellen worden voorzien van een vernieuwde cabine, met 60 procent meer premium economyclass stoelen. Volgens de maatschappij is er steeds meer vraag naar zitplaatsen met meer beenruimte op de verre vluchten.

Norwegian neemt ook 12 nieuwe 737 MAX’s in ontvangst.

Tags

Gerelateerde artikelen

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het betere luchtvaartnieuws.