fbpx
InnovatieLiefhebberNaast het nieuws

Impressie van nieuwe vliegveld Istanbul – video

De nieuwe luchthaven van Istanbul wordt, als alles volgens schema verloopt, op 29 oktober van dit jaar geopend. Die dag is de nationale feestdag in Turkije. Om een impressie van de gigantische luchthaven te geven is er nu een 3D-impressie vrijgegeven.

2023
Volgend jaar is het volledige masterplan nog niet afgerond. De bouw gaat door tot en met 2023. Op dat moment verwerkt de luchthaven circa 150 miljoen passagiers op jaarbasis. Turkije hoopt de hub tussen Azië en Europa te vormen. De nationale luchtvaartmaatschappij Turkish Airlines krijgt daarin een belangrijke rol.

Impressie
Om een beeld te krijgen van het nieuwe vliegveld van Istanbul is door de luchthaven onderstaande video vrijgegeven.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button