LiefhebberNaast het nieuwsNL nieuwsOpmerkelijkSchiphol AirportVideo opmerkelijk

Landen op Schiphol tijdens westerstorm – video

Op woensdag 3 januari trok er een westerstorm over Nederland, de eerste grote storm van het jaar. Om tijdens die weersomstandigheden een vliegtuig veilig aan de grond te zetten is niet makkelijk, zo laat onderstaande video wel zien.

Storm
De mannen en vrouwen van Valk Aviation in samenwerking met Flight Thru the Storms hebben een compilatie gemaakt van toestellen die gisteren op Schiphol onder de heftige weersomstandigheden toch de landing inzetten en de passagiers veilig op bestemming afleverden.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen