AirlinesNaast het nieuwsProfessionalZakelijke Reiziger

‘Lufthansa’s nieuwe businessclass wordt beste ter wereld’

De nieuwe businessclass aan boord van de Lufthansa Boeing 777X-vloot wordt de beste ter wereld. Dat voorspelt Andreas Otto van Lufthansa, verantwoordelijk voor de inrichting van de nieuwe cabine, tegenover het Duitse Wirtschafts Woche.

Concurrenten
De uitspraak is gewaagd gezien de recente ontwikkelingen bij concurrenten als Singapore Airlines, met de vernieuwde A380 en Qatar Airways’ Qsuite. En ook omdat de nieuwe stoelen pas over een paar jaar, bij de ingebruikname van de eerste 777-9 in 2020, te zien zijn.

Emirates neemt in dat jaar als eerste gebruiker de 777-9 in ontvangst, maar heeft nog geen ontwerp onthuld. Wel werd bekend dat de impopulaire middenstoel verdwijnt.

(c)Lufthansa

Privacy
Kenmerkend voor de nieuwe stoelen is vooral de extra privacy en persoonlijke ruimte. Grotere schermen en een hoofdsteun aan de zijkant, om tijdens het slapen tegenaan te leunen, zijn enkele vernieuwingen in de uitvoering. Bovendien zijn alle stoelen toegankelijk vanuit het gangpad. Kenmerkend is de opstelling van gedeeltelijk 1-2-1 en 1-1-1, waardoor de middelste stoel extra veel privéruimte krijgt.

Lufthansa heeft 20 next-generation B777-9’s besteld.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/