fbpx
AirlinesNaast het nieuwsProfessional

‘Lufthansa’s nieuwe businessclass wordt beste ter wereld’

De nieuwe businessclass aan boord van de Lufthansa Boeing 777X-vloot wordt de beste ter wereld. Dat voorspelt Andreas Otto van Lufthansa, verantwoordelijk voor de inrichting van de nieuwe cabine, tegenover het Duitse Wirtschafts Woche.

Concurrenten
De uitspraak is gewaagd gezien de recente ontwikkelingen bij concurrenten als Singapore Airlines, met de vernieuwde A380 en Qatar Airways’ Qsuite. En ook omdat de nieuwe stoelen pas over een paar jaar, bij de ingebruikname van de eerste 777-9 in 2020, te zien zijn.

Emirates neemt in dat jaar als eerste gebruiker de 777-9 in ontvangst, maar heeft nog geen ontwerp onthuld. Wel werd bekend dat de impopulaire middenstoel verdwijnt.

(c)Lufthansa

Privacy
Kenmerkend voor de nieuwe stoelen is vooral de extra privacy en persoonlijke ruimte. Grotere schermen en een hoofdsteun aan de zijkant, om tijdens het slapen tegenaan te leunen, zijn enkele vernieuwingen in de uitvoering. Bovendien zijn alle stoelen toegankelijk vanuit het gangpad. Kenmerkend is de opstelling van gedeeltelijk 1-2-1 en 1-1-1, waardoor de middelste stoel extra veel privéruimte krijgt.

Lufthansa heeft 20 next-generation B777-9’s besteld.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button