AirlinesFrequente reizigerNieuws

Ook Ryanair in zee met CarTrawler

De Ierse prijsvechter Ryanair is een samenwerking aangegaan met het online boekingsplatform CarTrawler, onder de noemer Ryanair Transfers. Onder andere KLM, Emirates, Transavia en Thomas Cook Airlines maken ook al gebruik van dit platform.CarTrawler
Via CarTrawler kunnen klanten van luchtvaartmaatschappijen, online reisorganisaties en bijvoorbeeld hotels en B&B’s vervoer voor op de grond regelen bij hun reis en verblijf. Zoals het huren van een auto, het boeken van een taxi of een kaartje kopen voor het openbaar vervoer.

Transfers
Via Ryanair Transfers biedt de prijsvechter deze mogelijkheid nu ook aan voor haar reizigers. Passagiers kunnen bij of na het boeken van het ticket een keuze maken uit de vervoersopties. Nadat ze zijn uitgestapt op het vliegveld van hun bestemming kunnen ze hun reis vervolgen met het door hen gekozen vervoersmiddel.

Amazon
CarTrawler noemt Ryanair de ‘Amazon van de reiswereld’. Het partnerschap draagt daar uiteraard toe bij. Volgens CarTrawler is Ryanair de grootste luchtvaartmaatschappij ter wereld, qua online aanwezigheid. Naar eigen zeggen zijn zij de grootste B-2-B dienstverlener op het gebied van mobiliteit ter wereld.

Tags

Gerelateerde artikelen

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het betere luchtvaartnieuws.