fbpx
Naast het nieuws

Time-lapse Friday: Van Osaka naar Frankfurt

Vandaag is het tijd voor de eerste Time-lapse Friday van 2018! Om het jaar te beginnen staat er voor deze week een rustige en lange video klaar. Een Boeing 747-400 vliegt van Osaka naar Frankfurt!

In onze Time-lapse Friday rubriek zijn nog veel meer luchtvaart time-lapses te vinden.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Quint Koops

Redacteur. Quint is al vele jaren zeer geïnteresseerd in de luchtvaart. Sinds een aantal jaar doet hij in zijn vrije tijd onder andere aan zweefvliegen. Op het moment studeert Quint Aviation Studies aan de Hogeschool van Amsterdam.

Gerelateerde artikelen

Back to top button