fbpx
AirlinesFlight ReportsNaast het nieuws

Review: Air France Premium Economy naar Vietnam – Video

Airline: Air France
Route: Parijs (CDG) – Ho Chi Minh Stad (SGN)
Toestel: Boeing 777
Klasse: Premium Economy
Service: Full Service
Beoordeling:

In het voorjaar van 2017 vloog YouTuber NeverNotFlying, gastredacteur bij Up, een rondje in Zuidoost-Azië. De route ging van Amsterdam via Parijs onder andere naar Vietnam, Zuid-Korea en Bali. Van alle vluchten komt binnenkort een video.

De eerste long-haul vlucht was met Air France in Premium Economy. De route liep van van Parijs Charles de Gaulle (CDG) naar Ho Chi Minh Stad (SGN) in Vietnam.

Stoel & Service
De Premium Economy stoel op de Boeing 777 biedt duidelijk meer ruimte dan een reguliere Economystoel, maar is niet perfect. De stoel heeft niet echt ‘recline’, maar zakt onderuit in een ‘schil’. De service is wel een tandje beter dan Economy: er wordt een amenity-kit uitgereikt en er is champagne als aperitief.

Prijs/Kwaliteit
Het ticket werd betaald met Flying Blue miles. Omdat het een Promo Award betrof was de prijs slechts 40.000 miles, de normale prijs is 80.000 (enkele reis). Voor 40.000 was de stoel een goede deal, maar als de reguliere prijs betaald had moeten worden was het slimmer om voor Business Class te gaan – een stoel daar is met 100.000 miles slechts marginaal duurder, voor significant meer service.

Video
Bekijk hieronder de video:

Deze video is door YouTube-kanaal NeverNotFlying beschikbaar gesteld aan Up. NeverNotFlying heeft nog veel meer flight report video’s in Economy, Business en First! Subscribe nu!

Bestel nu een uniek custom made raampaneel!

Dit unieke raampaneel uit een Boeing 737-BBJ kun je naar eigen smaak laten bewerken.

Sieto van der Heide

Redacteur / YouTuber. Sieto maakt sinds 2015 video's voor zijn YouTube-kanaal NeverNotFlying en deelt die video's ook op Up. Vliegt graag in first class, maar businessclass of economy is ook prima, zolang het maar vaak en ver is.

Gerelateerde artikelen

Back to top button