fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuws

Drie nieuwe routes voor VLM Airlines vanaf Antwerpen

Vanaf 12 februari vliegt VLM Airlines naar drie nieuwe bestemmingen, zo meldt de Belgische luchtvaartmaatschappij. Vanaf Antwerpen worden de routes naar de drie nieuwe steden gevlogen.

Bestemmingen
Vanaf de internationale luchthaven van Antwerpen vliegt VLM airlines vanaf 12 februari naar drie nieuwe bestemmingen. Het gaat om Birmingham in het Verenigd Koninkrijk, Maribor in Slovenië en München in Duitsland. Op maandag tot en met vrijdag wordt er één keer per dag heen en teruggevlogen tussen de bestemmingen.

Fokker
De vluchten worden met Fokker 50 toestellen uitgevoerd, een tweemotorig passagiersvliegtuig waar zo’n 50 passagiers in plaats kunnen nemen.

Verbinding
Door de nieuwe bestemmingen worden de twee operationele basissen van VLM Airlines in Antwerpen en Maribor met elkaar verbonden via München, zo meldt Karl Rickard, de ceo van VLM Airlines. Rickard vindt dat de drie nieuwe bestemmingen niet alleen aantrekkelijk zijn voor zakelijke reizigers, maar ook op toeristisch vlak heel wat te bieden hebben.

Zürich
Later deze maand, op 22 januari, begint VLM met vluchten tussen Antwerpen en het Zwitserse Zürich. Op dit moment vliegt de maatschappij enkel nog tussen Antwerpen en Londen City Airport.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button