fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuws

KLM vliegt reizigers Tui naar Brazilië

KLM vliegt vanaf begin mei reizigers van Tui naar het internationale vliegveld Fortaleza in Brazilië, zo meldt de reisorganisatie. Vanuit daar kunnen de reizigers hun reis vervolgen naar Cumbuco, een nieuwe vakantiebestemming van Tui, aan de noordkust van Brazilië.

A330-200
Vanaf twee mei van dit jaar vliegt KLM rechtstreeks vanaf Schiphol naar het vliegveld van Fortaleza. Een woordvoerder van KLM laat desgevraagd aan Up in the Sky weten dat de vluchten met een Airbus A330-200 worden uitgevoerd.

Vlucht
De vluchten zullen op donderdag en vrijdag gevlogen worden. Vanaf juli wordt de bestemming drie keer per week aangedaan met een extra vlucht op maandag. De vlucht duurt zo’n negen en half uur vanaf Schiphol naar de luchthaven in het noordoosten van Brazilië.

Cumbuco
Tui en KLM bieden deze directe vluchten gezamenlijk aan. Vanaf de luchthaven van Fortaleza is het zo’n drie kwartier reizen om de badplaats Cumbuco te bereiken. Het kleine plaatsje telt zo’n 1600 inwoners en is een trekpleister voor kitesurfers. De strandbestemming ligt op zo’n 36 kilometer van Fortaleza, de hoofdstad van de deelstaat Ceará. Fortaleza, ook gelegen aan de Atlantische Oceaan, telt zo’n 2,5 miljoen inwoners.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button