AirlinesFrequente reizigerNieuws

KLM vliegt reizigers Tui naar Brazilië

KLM vliegt vanaf begin mei reizigers van Tui naar het internationale vliegveld Fortaleza in Brazilië, zo meldt de reisorganisatie. Vanuit daar kunnen de reizigers hun reis vervolgen naar Cumbuco, een nieuwe vakantiebestemming van Tui, aan de noordkust van Brazilië.

A330-200
Vanaf twee mei van dit jaar vliegt KLM rechtstreeks vanaf Schiphol naar het vliegveld van Fortaleza. Een woordvoerder van KLM laat desgevraagd aan Up in the Sky weten dat de vluchten met een Airbus A330-200 worden uitgevoerd.

Vlucht
De vluchten zullen op donderdag en vrijdag gevlogen worden. Vanaf juli wordt de bestemming drie keer per week aangedaan met een extra vlucht op maandag. De vlucht duurt zo’n negen en half uur vanaf Schiphol naar de luchthaven in het noordoosten van Brazilië.

Cumbuco
Tui en KLM bieden deze directe vluchten gezamenlijk aan. Vanaf de luchthaven van Fortaleza is het zo’n drie kwartier reizen om de badplaats Cumbuco te bereiken. Het kleine plaatsje telt zo’n 1600 inwoners en is een trekpleister voor kitesurfers. De strandbestemming ligt op zo’n 36 kilometer van Fortaleza, de hoofdstad van de deelstaat Ceará. Fortaleza, ook gelegen aan de Atlantische Oceaan, telt zo’n 2,5 miljoen inwoners.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close