fbpx
AirlinesLiefhebberNieuws

Extra personeel voor Tui Fly België wegens uitbreidingen

Tui Fly België zoekt 250 nieuwe medewerkers om de groei van de vloot en de uitbreiding van het aantal bestemmingen in het netwerk bij te kunnen houden, zo meldt de Belgische krant Het Nieuwsblad.

250
In totaal gaat het om 250 nieuwe personeelsleden waarvan er 160 de functie van cabinemedewerkers zullen vervullen. Daarnaast zoekt Tui Fly België nog 64 piloten en 23 ingenieurs. Afgelopen jaar nam de luchtvaartmaatschappij ook al 330 nieuwe medewerkers aan, met de toekomstige 250 personeelsleden heeft de airline zo’n 1400 mensen in dienst.

5
Komend jaar breidt Tui Fly België de vloot uit met vijf nieuwe toestellen waaronder vier Boeing 737 MAX toestellen en een tweede Boeing 787-8 Dreamliner, waarmee het aantal eigen toestellen op 32 komt te staan.

15
Tui Fly België kondigde vorig jaar al aan dat ze in 2018 op vijftien nieuwe routes gaan vliegen. Vanuit Brussels Airport wordt er op vijf bestemmingen gevlogen en vanuit Charleroi op twee. Vanuit Luik wordt er op drie nieuwe bestemmingen gevlogen. Vanuit Antwerpen vliegt Tui komend jaar op twee bestemmingen en het vliegveld Oostende-Brugge kan vier nieuwe routes toevoegen waar Tui Fly België op gaat vliegen.

In de aanbieding: KLM-staart op houten voetstuk

Nieuw in de webshop van Up: de KLM-staart op een houten voetstuk. Haal deze leuke toevoeging voor bijvoorbeeld je bureau in huis. Een must have voor alle KLM-fans! Bestel nu voor €29,95 inclusief verzending!

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button