fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuws

Drie nieuwe bestemmingen voor Air France komende zomer

Air France vliegt in het zomerseizoen van dit jaar naar drie nieuwe bestemmingen. Vanaf het vliegveld Charles de Gaulle vliegt de luchtvaartmaatschappij naar steden in Noorwegen, Ierland en Polen, zo meldt Air France.

Bergen
Vanaf 26 mei 2018 vertrekt op maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zondag een vlucht naar Bergen, de één na grootste stad van Noorwegen. Vlucht AF1252 vertrekt om 14:40 uur in Parijs en landt om 16:55 uur op het vliegveld van Bergen. Vlucht AF1253 stijgt om 17:40 op vanaf de Noorse luchthaven en landt om 20:00 uur op Charles de Gaulle. Op dinsdag en zaterdag vertrekken de vluchten tien minuten later vanaf de Parijse luchthaven dan op de andere dagen.

Cork
Air France biedt dagelijkse vluchten aan naar Cork, de één na grootste stad van de Republiek Ierland, gelegen aan de zuidkust van het eiland. Vlucht AF1094 vertrekt vanuit Parijs om 14:55 uur en landt in Cork om 15:50 uur lokale tijd. De terugvlucht vertrekt om 16:30 uur lokale tijd in Cork en landt om 19:20 uur in Parijs.

Wroclaw
De laatste nieuwe bestemming voor het zomerseizoen is Wroclaw, een stad in het zuidwesten van Polen gelegen aan de rivier de Oder. De dagelijkse vluchten AF1368 vertrekken om 9:45 uur vanuit Parijs en arriveren om 11:40 uur op het Wroclaw-Copernicus vliegveld. Om 12:15 uur vertrekt vlucht AF1369 naar Parijs om daar om 14:10 uur te landen.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button