fbpx
IncidentenLiefhebberNaast het nieuws

Poging struikelen stewardess: drie uur vertraging

Een man is op het vliegveld van de Australische stad Adelaide opgepakt omdat hij wangedrag vertoonde en probeerde een stewardess te laten struiken, zo meldt de Australische website news.

Telefoon
Het voorval vond plaats op de luchthaven van Adelaide in een toestel van de luchtvaartmaatschappij Regional Express Airlines (Rex), een regionale airline met het hoofdkantoor in Mascot. De 23-jarige man weigerde zijn telefoon op vliegtuigstand te zetten en begon vervelend te doen. Toen een stewardess de man in het gangpad passeerde probeerde hij haar te laten struikelen.

Omdraaien
Het vliegtuig dat al naar de startbaan getaxied was, moest hierdoor omkeren om de man van het vliegtuig te verwijderen. Agenten van de Australische federale politie escorteerde de man naar buiten waar hij werd opgepakt.

Vertraging
Volgens een woordvoerder van Rex zorgde dit incident voor een vertraging van twee uur en drie kwartier op de vlucht met bestemming Broken Hill. De gearresteerde man werd aangeklaagd wegens het aanvallen, bedreigen en intimideren van een crewlid en het in gevaar brengen van de veiligheid van de vlucht. Hij is vrij op borg maar moet in februari voor de rechtbank van Adelaide verschijnen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button