AirlinesOverig nieuwsProfessional

Amerikaanse maatschappijen vaakst op tijd in november

In november 2017 waren Amerikaanse maatschappijen het vaakst op tijd sinds acht jaar. Dat zegt het Amerikaanse Ministerie van Transport vrijdag.Punctualiteit
93,7 procent van de vluchten van Delta arriveerde op tijd, voor Spirit Airlines was dat 89,8 procent en voor Hawaiian Airlines 89,3 procent. Het minst op tijd waren Virgin America, Alaska Airlines en SkyWest Airlines.

Klachten
Ook de bagage-afhandeling is vooruit gegaan. In november 2016 was 2,04 procent van de bagage niet goed afgehandeld, in november 2017 was dat 1,83 procent. Wel kwamen er meer klachten over de service van airlines. Het Amerikaanse Ministerie ontving 1299 klachten in november. Een jaar geleden waren dat er 1022.

Tags

Gerelateerde artikelen

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het betere luchtvaartnieuws.