AirlinesIndustrieNieuwsProfessional

Lauda doet nieuwe poging tot overname Niki

Voormalig Formule 1-courreur Niki Lauda doet een nieuwe poging om ‘zijn’ maatschappij terug te krijgen. Lauda zou opnieuw een bod uit willen brengen, nu de overname door IAG op losse schroeven staat, meldt het Duitse dagblad Handelsblatt.

Verspild
“Het insolventieproces is eindelijk daar waar het thuishoort – in Oostenrijk,” aldus Lauda. “Ik betreur het dat er zo veel tijd is verspild aan de omweg via Duitsland.”

De oprichter van de Oostenrijkse vakantievlieger zou door het besluit van de rechter, om het faillissementsproces opnieuw te beoordelen, kans hebben gezien om een nieuwe poging te doen.

Bod
“Ik zal natuurlijk voor 19 januari een bod uitbrengen”, aldus Lauda. Dat is de nieuwe deadline die de Oostenrijkse rechter heeft gesteld. Hoeveel Lauda wil bieden is niet bekend. Ook de andere bieders uit de eerdere ronde, TUI en Thomas Cook, zijn uitgenodigd om weer mee te dingen. De maatschappijen hebben nog niet gereageerd.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button