AirlinesIndustrieNieuwsProfessional

Lauda doet nieuwe poging tot overname Niki

Voormalig Formule 1-courreur Niki Lauda doet een nieuwe poging om ‘zijn’ maatschappij terug te krijgen. Lauda zou opnieuw een bod uit willen brengen, nu de overname door IAG op losse schroeven staat, meldt het Duitse dagblad Handelsblatt.

Verspild
“Het insolventieproces is eindelijk daar waar het thuishoort – in Oostenrijk,” aldus Lauda. “Ik betreur het dat er zo veel tijd is verspild aan de omweg via Duitsland.”

De oprichter van de Oostenrijkse vakantievlieger zou door het besluit van de rechter, om het faillissementsproces opnieuw te beoordelen, kans hebben gezien om een nieuwe poging te doen.

Bod
“Ik zal natuurlijk voor 19 januari een bod uitbrengen”, aldus Lauda. Dat is de nieuwe deadline die de Oostenrijkse rechter heeft gesteld. Hoeveel Lauda wil bieden is niet bekend. Ook de andere bieders uit de eerdere ronde, TUI en Thomas Cook, zijn uitgenodigd om weer mee te dingen. De maatschappijen hebben nog niet gereageerd.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/