AirlinesLiefhebberOverig nieuws

Turkish Cargo ontvangt nieuwe B777F – Video

Turkish Cargo, de vracht afdeling van Turkish Airlines, heeft in december vorig jaar een nieuwe Boeing 777F aan de vloot toegevoegd, in onderstaande video wordt getoond hoe het toestel in ontvangst wordt genomen.

B777F
Het Boeing 777F (freighter) vrachtvliegtuig kan met een maximaal gewicht van 347.450 kilo opstijgen en kan met deze belasting een afstand van 9038 kilometer afleggen. Het moment dat het toestel door medewerkers van Turkish Cargo landt en daarna in ontvangst wordt genomen toont onderstaande video.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close