AirlinesFrequente reizigerNieuws

Drie nieuwe bestemmingen voor Icelandair

Vanaf mei dit jaar vliegt Icelandair naar drie nieuwe bestemmingen in Noord-Amerika. Vanuit Reykjavik vliegt de airline naar San Francisco, Baltimore en Kansas City, zo meldt de IJslandse luchtvaartmaatschappij.

San Francisco
Icelandair vloog voorheen al op San Francisco, maar schrapte de route. Vanaf eind mei wordt de vlucht tussen Reykjavik en San Francisco weer terug opgenomen in het netwerk na een afwezigheid van tien jaar. Vier keer per week wordt er vanuit de IJslandse hoofdstad naar de vierde grootste stad van Californië gevlogen.

Baltimore
Ook de route naar Baltimore wordt na tien jaar weer toegevoegd aan het netwerk. Wegens stijgende vraag naar deze bestemming wordt er weer op de grootste stad van de Amerikaanse staat Maryland gevlogen. Ook deze route wordt vier keer per week bediend.

Kansas City
Naar Kansas heeft Icelandair nog nooit gevlogen en is hiermee de nieuwste bestemming voor de maatschappij. Vier keer per week vertrekt er een vlucht vanuit IJsland naar Kansas City in de staat Missouri.

Bestemmingen
Bjorgolfur Johansson, de ceo van Icelandair, is blij met de nieuwe bestemmingen: “Dit is het juiste moment voor Icelandair om terug te keren naar Baltimore en San Francisco. Icelandair is al meer dan 80 jaar actief als luchtvaartmaatschappij, en beide steden hebben een belangrijke rol gespeeld in die geschiedenis. De derde nieuwe bestemming in ons routenetwerk, Kansas City, vormt de eerste non-stop vlucht van en naar het hart van de Verenigde Staten”.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen