fbpx
AirlinesCargoLiefhebberNaast het nieuws

Emirates SkyCargo verwerkt 2,5 miljoen ton vracht in 2017

Op de luchthavens Dubai International Airport en Dubai World Central waar Emirates SkyCargo vracht verwerkt, heeft de maatschappij in het afgelopen jaar meer dan 2,5 miljoen ton aan vracht vervoerd, zo meldt Emirates SkyCargo

Specificatie
Door de groeiende vraag naar vrachtvervoer heeft Emirates SkyCargo de vrachtdivisie opgedeeld in specifieke takken. Zo is er Emirates Pharma, Wheels en Fresh die gespecialiseerd zijn in specifieke vrachtafhandeling.

Pharma
Volgens de maatschappij is de vervoerde vracht bij Emirates Pharma met 38 procent gestegen ten opzichte van vorig jaar. Emirates Pharma is ontwikkeld voor een veilig transport van temperatuurgevoelige geneesmiddelen naar farmaceutische klanten.

Fresh
De versafdeling van SkyCargo vervoerde het afgelopen jaar 285.000 ton aan producten met een houdbaarheidsdatum. Over de hele wereld vervoeren zij bloemen, groente, fruit, vlees, vis en andere bederfelijke goederen.

Wheels
De tak waarbij Emirates auto’s over de wereld transporteert, vliegt maandelijks zo’n 150 voertuigen naar particuliere klanten, maar werkt ook samen met grote fabrikanten en distributeurs.

Vloot
De vloot van Emirates SkyCargo bestaat uit dertien Boeing 777F’s en √©√©n Boeing 747-400ERF.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator m√©t 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button