fbpx
AdvertorialsBedrijven uitgelichtNieuws

Winnaar Aeromexico actie bekend

Aeromexico heeft onder de lezers van Up in the Sky 2 tickets voor een bestemming naar keuze in Mexíco weggegeven. Aeromexico Country Manager Benelux Mark Mooren: “De respons op de actie was overweldigend, we hebben heel veel leuke, creatieve slagzinnen gekregen. Echt mooi om te zien dat de lezers graag naar Mexico willen.”

And the winner is…
Gino Jordens wint twee tickets naar Mexico! Hij heeft zijn tickets in ontvangst mogen nemen tijdens de vakantiebeurs afgelopen weekend in Utrecht. Daar ging hij speciaal heen om zich te orienteren op de beste bestemming in dat land. Het wordt hoogstwaarschijnlijk Cancun, maar Gino houdt de opties nog even open.

Aanbieding
Voor al diegenen die geïnteresseerd zijn in Mexico heeft Aeromexico diverse mooie bestemmingen in de aanbieding vanaf € 599,-.

Partner Content

Uw bedrijf ook op Up in the Sky? Neem contact op voor de mogelijkheden!

Gerelateerde artikelen

Back to top button