Bedrijven uitgelichtMexicoNieuws

Winnaar Aeromexico actie bekend

Aeromexico heeft onder de lezers van Up in the Sky 2 tickets voor een bestemming naar keuze in Mexíco weggegeven. Aeromexico Country Manager Benelux Mark Mooren: “De respons op de actie was overweldigend, we hebben heel veel leuke, creatieve slagzinnen gekregen. Echt mooi om te zien dat de lezers graag naar Mexico willen.”

And the winner is…
Gino Jordens wint twee tickets naar Mexico! Hij heeft zijn tickets in ontvangst mogen nemen tijdens de vakantiebeurs afgelopen weekend in Utrecht. Daar ging hij speciaal heen om zich te orienteren op de beste bestemming in dat land. Het wordt hoogstwaarschijnlijk Cancun, maar Gino houdt de opties nog even open.

Aanbieding
Voor al diegenen die geïnteresseerd zijn in Mexico heeft Aeromexico diverse mooie bestemmingen in de aanbieding vanaf € 599,-.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Partner Content

Uw bedrijf ook op Up in the Sky? Neem contact op voor de mogelijkheden!

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/