fbpx
FinancieelLiefhebberNieuws

Boeing produceert eigen vliegtuigstoelen

De Amerikaanse vliegtuigbouwer Boeing en het Ierse Adient, stoelenproducent voor de auto-industrie, hebben de oprichting van Adient Aerospace bekend gemaakt. Een joint venture die zich richt op de ontwikkeling, productie en verkoop van stoelen voor luchtvaartmaatschappijen en leasebedrijven.

Delen
Boeing en Adient slaan de handen ineen om op de behoefte van de luchtvaartsector in te spelen. Er is vraag naar meer capaciteit, kwaliteit en leveringen die op tijd gedaan worden. Volgens beide bedrijven is de gedeelde expertise in het beheer van wereldwijde productielijnen een groot voordeel.

Uitdaging
Volgens Kevin Schemm, topman bij Boeing draagt de joint venture bij aan levering van betere producten, een betere dienstverlening en zorgt het voor extra waarde gedurende de levenscyclus van de producten. “Stoelen zijn een constante uitdaging voor onze klanten, de sector en Boeing. Wij nemen nu actie om beperkingen op dit gebied aan te pakken. Adient Aerospace maakt gebruik van het leiderschap, de grondige kennis van klanteisen en de technische randvoorwaarden van Boeing voor het leveren van uitstekende zitplaatsen aan luchtvaartmaatschappijen overal ter wereldā€, aldus Schemm.

Aandelen
Adient heeft een meerderheid van de aandelen in het bezit van Adient Aerospace (50,01 procent). Beide bedrijven hebben leden in het directiebestuur van het bedrijf.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mĆ©t 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button