fbpx
FinancieelLiefhebberNieuws

Boeing produceert eigen vliegtuigstoelen

De Amerikaanse vliegtuigbouwer Boeing en het Ierse Adient, stoelenproducent voor de auto-industrie, hebben de oprichting van Adient Aerospace bekend gemaakt. Een joint venture die zich richt op de ontwikkeling, productie en verkoop van stoelen voor luchtvaartmaatschappijen en leasebedrijven.

Delen
Boeing en Adient slaan de handen ineen om op de behoefte van de luchtvaartsector in te spelen. Er is vraag naar meer capaciteit, kwaliteit en leveringen die op tijd gedaan worden. Volgens beide bedrijven is de gedeelde expertise in het beheer van wereldwijde productielijnen een groot voordeel.

Uitdaging
Volgens Kevin Schemm, topman bij Boeing draagt de joint venture bij aan levering van betere producten, een betere dienstverlening en zorgt het voor extra waarde gedurende de levenscyclus van de producten. “Stoelen zijn een constante uitdaging voor onze klanten, de sector en Boeing. Wij nemen nu actie om beperkingen op dit gebied aan te pakken. Adient Aerospace maakt gebruik van het leiderschap, de grondige kennis van klanteisen en de technische randvoorwaarden van Boeing voor het leveren van uitstekende zitplaatsen aan luchtvaartmaatschappijen overal ter wereld”, aldus Schemm.

Aandelen
Adient heeft een meerderheid van de aandelen in het bezit van Adient Aerospace (50,01 procent). Beide bedrijven hebben leden in het directiebestuur van het bedrijf.

Haal deze 1:150 B747-400 KLM nu in huis!

Bestel dit schitterende schaalmodel van the Queen of the Skies, nu voor slechts €89,95. Het model weegt ruim 1,8kg en is 47cm lang, een ware blikvanger.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button