fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuws

United volgt American en Delta met premium economy

Na Delta Air Lines en American Airlines gaat ook United Airlines premium economy aanbieden. De maatschappij uit Chicago begint dit jaar met de uitrol van het nieuwe product, meldt FlightGlobal.

Volgens FlightGlobal, dat zich baseert op een personeelsbrief van United, wordt de nieuwe klasse op een aantal internationale vluchten uitgerold. Hoe United de premium economy inricht, is nog onduidelijk.

Stoelen
Wel zouden de stoelen ruimer worden, komen er gratis alcoholische dranken en worden er Chinese maaltijden geserveerd aan boord. United wilde tegenover FlightGlobal nog niet reageren. Op een later moment worden details bekendgemaakt, stelt de maatschappij.

Concurrentie
United volgt met de nieuwe klasse het voorbeeld van een aantal concurrenten. Onder andere Lufthansa, Delta en American bieden de klasse tussen economy en business aan. Passagiers hebben meer ruimte en mogelijkheden dan in de economy class, maar minder dan in de business class.

Prijzen
Zowel American als Delta hebben profijt van de premium economy. Reizigers zijn volgens beide maatschappijen bereid om meer te betalen voor de extra voordelen. Bij Europese maatschappijen bestaat de klasse al langer.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button