fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsNL Nieuws

Nieuwe routes voor Corendon vanaf Amsterdam en Maastricht

Vanaf april vliegt Corendon Dutch Airlines naar negen nieuwe bestemmingen vanuit Maastricht, ook komen er twee rechtstreekse vluchten vanaf Amsterdam bij, zo laat een woordvoerster van Corendon desgevraagd aan Up in the Sky weten.

Amsterdam
Vanaf 1 april vliegt Corendon met een Boeing 737-800 drie maal per week naar Alghero, een stad in Sardinië aan de westkust van het eiland. Vanaf 19 april wordt er twee keer in de week naar het Griekse eiland Samos gevlogen.

Maastricht
In de maand april worden er vanaf Maastricht Aachen Airport naar negen nieuwe bestemmingen gevlogen. De meeste bestemmingen worden rechtstreeks gevlogen, twee bestemmingen worden via een tussenstop aangedaan om daarna terug te keren naar Maastricht.

Griekenland
Vanuit Maastricht vertrekt er vanaf 21 april een tweewekelijkse vlucht naar Rhodos. Een dag later komt daar de tweewekelijkse vlucht naar Kos bij en vanaf 25 april gaat er één keer per week een vlucht vanuit Maastricht naar Zakynthos. Via Zakynthos wordt verder gevlogen naar Corfu om vanuit daar weer terug te keren naar het Maastrichtse vliegveld.

Italië
De vluchten naar Italië starten vanuit Maastricht vanaf 22 april. Op die datum vertrekt de wekelijkse vlucht naar Trapani in Sicilië om vanuit daar door te vliegen naar Enfidha in Tunesië. Op 24 april vertrekt de wekelijkse vlucht naar Alghero in Sardinië om vanuit daar door te vliegen naar Trapani in Sicilië. Op de 26e april vertrekt voor het eerst de wekelijkse vlucht vanuit Maastricht naar Catania, de tweede grootste stad van Sicilië.

Ibiza
Op 21 april vertrekt er vanuit Maastricht een wekelijkse vlucht naar het Spaanse eiland Ibiza.

Antalya
Vanaf 20 april wordt er twee keer per week gevlogen tussen Maastricht en Antalya, een badplaats in het zuidwesten van Turkije.

In de aanbieding: KLM-staart op houten voetstuk

Nieuw in de webshop van Up: de KLM-staart op een houten voetstuk. Haal deze leuke toevoeging voor bijvoorbeeld je bureau in huis. Een must have voor alle KLM-fans! Bestel nu voor €29,95 inclusief verzending!

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button