LiefhebberNaast het nieuwsVideoVliegvelden

Achter de schermen bij Londen City: deel 1 – Video

Wie en wat is er allemaal nodig om het vliegveld Londen City draaiende te houden? Ross Miklaszewicz neemt een kijkje achter de schermen.

Kijkje
Ross Miklaszewicz van de website Londonist duikt achter de schermen bij het vliegveld Londen City om te kijken wat er allemaal nodig is om de luchthaven draaiende te houden. Van de verkeerstoren tot de bagageafhandeling, hij deelt zijn ervaringen met de kijken in onderstaande video.

City
London City Airport is het een na kleinste vliegveld voor burgerluchtvaart in en rondom Londen en werd in 1987 geopend. Het vliegveld heeft één landingsbaan van 1650 meter en is hierdoor vooral geschikt voor kleinere vliegtuigen naar bestemmingen binnen het Verenigd Koninkrijk en nabije Europese bestemmingen. Over de geschiedenis, locatie en de dagelijkse bezigheden in en rond het vliegveld wordt in onderstaande video een kijkje gegeven.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button