fbpx
AdvertorialsBedrijven uitgelichtProfessionalSchiphol Airport

SPOT: de community die heel werkend Schiphol verbindt

Voor iedereen die werkt op Schiphol is SPOT het platform om verbindingen te leggen met andere werkenden op Schiphol. Hoor je bij die tienduizenden mensen die dagelijks op of rond de luchthaven werken? Meld je dan nu gratis aan bij SPOT.

Netwerk
Schiphol is een belangrijk zakencentrum, een logistieke hub, een creatief broeinest en nog veel meer. Elke dag werken er ruim 65.000 mensen, verspreid over grote en kleine bedrijven over de hele luchthaven. Ze zijn direct of indirect verbonden. Omdat hun werk raakvlakken heeft bijvoorbeeld; of doordat ze elkaar elke ochtend tegenkomen in de bus. Spot Schiphol is een platform voor iedereen op Schiphol die meer uit deze verbindingen wil halen en een netwerk wil opbouwen of uitbreiden.

Voor en door iedereen op Schiphol
De Spot-Schiphol-Community is opgericht in 2015 en telt inmiddels zo’n 2.000 actieve leden van meer dan 360 verschillende bedrijven. Iedereen heeft zijn eigen reden om mee te doen. De een komt voor de interessante lezingen van bekende sprekers, de ander zoekt naar zakelijke connecties, een derde sluit aan voor de gezelligheid.

Online platform en offline-activiteiten
Steeds meer medewerkers uit het Schiphol-gebied vinden hun weg naar spotschiphol.nl. Ze testen er samen onder andere nieuwe IT-toepassingen, brengen ideeën in voor evenementen of bieden spullen aan op de Spot-marktplaats. Ook offline zorgt Spot voor verbinding. Leden nemen collega’s mee naar de inmiddels beroemde borrel ‘GINius Afterwork’ in het Hilton, naar rondleidingen achter de schermen of het jaarlijkse TEDxAmsterdam side event op Schiphol. Wie wil, kan zich daarna meteen bij de community aansluiten. Dat is gratis en verplicht je tot niets.

Iedereen kan bijdragen
Zoals in elke community draait het bij Spotschiphol.nl om enthousiasme, draagvlak en betrokkenheid. Vanuit bedrijven, die hun medewerkers de ruimte geven om actief deel te nemen aan evenementen. En vanuit leden, die actief zijn op het online platform en tijdens bijeenkomsten bijdragen aan de goede sfeer.

Naast de evenementen die regelmatig door Spot worden georganiseerd, komt het steeds vaker voor dat community-leden zelf iets ondernemen. Zo spreekt een club enthousiaste Spot-ambassadeurs maandelijks af om evenementen te bedenken die Schiphol een nóg leukere plek om te werken maken. Wil jij hieraan bijdragen? Dat kan! Spot is namelijk op zoek naar enthousiaste pioniers die de community in Schiphol Oost willen activeren.

Spot is een snelgroeiende olievlek
De afgelopen jaren heeft Spot een breed netwerk opgebouwd in het Central Business District en nu breidt de community zich in hoog tempo uit naar Schiphol Oost. In dit gebied zijn veel (middel)grote en kleine bedrijven gevestigd, uit de luchtvaartsector en een heleboel andere branches. Hier ligt dus een mooie uitdaging om verbindingen te leggen en elkaar beter te leren kennen. Dat gebeurt al volop, want de eerste honderd aanmeldingen uit Oost zijn inmiddels binnen.

Spot brengt allerlei bedrijven in één gebied samen
Als gebiedseigenaar en -regisseur vindt Schiphol Real Estate het belangrijk dat het werkklimaat op heel Schiphol uitstekend is. Het gaat erom dat iedereen geïnspireerd wordt. In de kantoorgebouwen én – net zo belangrijk – in het veelzijdige buitengebied dat al deze bedrijven met elkaar verbindt. Een actieve community helpt daarbij.

Ga naar www.spotschiphol.nl voor meer informatie, of om je meteen aan te melden bij Spot als je nog geen lid bent en wel op Schiphol werkzaam bent.

Partner Content

Uw bedrijf ook op Up in the Sky? Neem contact op voor de mogelijkheden!

Gerelateerde artikelen

Back to top button