fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuws

VLM route Antwerpen – Zürich officieel geopend

Op maandag 22 januari werd op de luchthaven van Antwerpen de route van VLM Airlines tussen Antwerpen en Zürich officieel geopend.

Watersaluut
De route tussen Antwerpen en Zürich, de grootste stad van Zwitserland, werd gisteren in het bijzijn van burgemeester Bart de Wever geopend. De Fokker 50 die naar Zwitserland vertrok kreeg voor vertrek een watersaluut.

Vluchten
De vluchten tussen de Belgische en Zwitserse stad worden tweemaal daags van maandag tot en met vrijdag gevlogen en vertrekken in de ochtend om 07:15 uur en ‘s middags om 17:35 uur. In Zürich landt het toestel respectievelijk om 8:55 uur en 19:15 uur. Andersom vertrekt de vlucht om 9:25 uur en 20:00 uur vanuit Zürich en komt weer om 11:25 uur en 22:00 uur aan in Antwerpen.

Routes
Vanaf 12 februari vliegt VLM Airlines nog andere routes vanaf Antwerpen. Zo wordt er rechtstreeks op Birmingham in het Verenigd Koninkrijk gevlogen, op Maribor in Slovenië en München in Duitsland. Ook vliegt VLM tussen München en Maribor.

Vloot
De vloot van VLM Airlines bestaat uit twee Airbus A320-200’s, die plaats bieden aan 180 passagiers, en zes Fokker 50’s die 50 reizigers kunnen vervoeren. Alle toestellen zijn geregistreerd in België.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button