AirlinesLiefhebberNieuws

Wizz Air toont interesse in onderdelen Alitalia

De Hongaarse low cost airline Wizz Air toont interesse in de korte- en middellangeafstandsroutes van Alitalia, zo meldt Reuters op basis van een interview met Wizz Air topman Jozsef Varadi in de Italiaanse krant La Repubblica.

Varadi
De topman van Wizz Air sprak tijdens een interview met de Italiaanse krant La Republicca zijn interesse uit over onderdelen van Wizz Air: “we hebben interesse in de Italiaanse markt, maar als het op Alitalia aankomt kijken we alleen maar naar de korte- en middellangeafstandsroutes. We kijken zeker niet naar intercontinentale routes”.

Alitalia
Nu Wizz Air ook interesse toont in het verlieslijdende Alitalia wordt de lijst met luchtvaartmaatschappijen en andere geïnteresseerden langer. Lufthansa mengde zich vanaf het begin al in het biedingsproces, Ryanair haakte na een periode af en na het verstrijken van de deadline deed de Amerikaanse Cerberus Capital Managment een bod op Alitalia.

KLM
Nadat er wat onduidelijkheid bestond over het feit dat Air France-KLM, samen met easyJet, wel of niet meeging in het biedingsproces, kwam de Financial Times met een artikel dat er gesprekken gevoerd zijn tussen AF-KLM en de bestuurders van Alitalia.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close