AirlinesFrequente reizigerNieuws

Emirates rechtstreeks van Dubai naar Newark

Vanaf 1 juni vliegt Emirates rechtstreeks tussen Dubai en het Newark Liberty International Airport in de Amerikaanse staat New Jersey met een Boeing 777-300ER.

Extra
Emirates vliegt al op het Amerikaanse vliegveld, maar met een tussenstop in Athene. Deze route blijft bestaan, maar de nieuwe directe route wordt toegevoegd. Zo wordt er tweemaal per dag tussen Newark en Dubai gevlogen.

Vlucht
De route tussen de Verenigde Arabische Emiraten en de Verenigde staten wordt door Emirates met een Boeing 777-300ER gevlogen die plaats biedt aan passagiers in drie verschillende klassen. Er zijn acht suites in eerste klas, 42 stoelen in business class en 306 plaatsen in economy.

Maart
De nationale luchtvaartmaatschappij van Dubai schrapt een dagelijkse vlucht naar het JFK vliegveld in New York. Vanaf 25 maart wordt er nog drie keer per dag gevlogen. Op dezelfde dag voert de airline twee extra vluchten toe naar Fort Lauderdale en Orlando in de Verenigde Staten. Hiermee wordt er weer iedere dag in de week een vlucht naar beide bestemmingen aangeboden.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close