fbpx
KLMLiefhebberNaast het nieuwsNL NieuwsVliegvelden

KLM-Jumbojet in de schemer geland op Twente

Na enkele uren vertraging is donderdagmiddag om 17:20 uur voor de tweede keer een Boeing 747 van KLM geland op Twente Airport. De vlucht zou om 12:25 uur vertrekken vanaf Schiphol, maar werd wegens laaghangende bewolking in Twente uitgesteld. Het toestel kwam net voor donker aan op het vliegveld.

In eerste instantie zou de PH-BFF woensdag van Amsterdam naar Enschede vliegen, maar toen gooide de harde wind roet in het eten. Dinsdag werd het toestel gespot op Schiphol. De KLM logo’s waren toen al verwijderd.

(c) Up in the Sky

Ontmanteld
De 27 jaar oude Boeing wordt door Aircraft End-of-Life Solutions ontmanteld. Afgelopen maandag landde om dezelfde reden een Airbus A340-300 van Air France op het Enschedese vliegveld. Vorige week kwam ook al een A340 van Air France naar Enschede.

Apeldoorn
De wens van een raadslid van de partij Lokaal Apeldoorn, om de Boeing laag over Apeldoorn te laten vliegen, kwam niet uit. Het raadslid wilde met het toestel laten horen hoe het zou klinken als vliegtuigen voor Lelystad Airport over de stad vliegen.

Het toestel is Apeldoorn ten zuiden gepasseerd, onderweg naar Enschede.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button