LiefhebberNaast het nieuws

Gratis mee om nieuwe Boeing Transavia op te halen

Transavia verloot drie reizen -voor twee personen- om naar Seattle te vliegen en daar de nieuwe Boeing 737-800 op te halen. Deelnemers moeten ouder dan 18 jaar zijn, zo laat de maatschappij weten.

Flexibel
Transavia bepaalt aan de hand van ‘een formule’ wie de gelukkigen zijn. Die moeten wel flexibel zijn; de reis staat vooralsnog gepland voor ergens tussen 26 maart en 20 april en duurt ongeveer zes dagen. “Waarvan twee dagen voornamelijk in het vliegtuig.”

Online
Deelnemers aan de loting moeten ook in Nederland wonen en mogen niet voor Transavia werken of bij de actie betrokken zijn. En iedereen mag maar één keer zijn gegevens achterlaten. Inschrijven kan vanaf vandaag tot en met 14 februari, door op de site van de maatschappij je gegevens in te vullen: naam, e-mailadres en telefoonnummer.

Formule
“Transavia zal de gegevens van de deelnemers verzamelen in een Excelsheet,” legt de maatschappij uit. “Door middel van een formule -wordt op een onafhankelijke wijze- de winnaar geselecteerd.” Die worden daags na sluiting van de actie geïnformeerd. Als zij niet kunnen of niet binnen 24 uur accepteren, dan wordt opnieuw geloot.

Boeing
De winnaars vliegen met een partnerairline (Transavia is onderdeel van de KLM-groep, red) naar Seattle. Hoewel Transavia een slag om de arm houdt voor wanneer de reis precies is, gaat de maatschappij nu uit van 31 maart of 1 april. In Seattle staat onder andere een rondleiding door de Boeingfabriek op het programma. De retourvlucht is met de nieuwe Boeing 737-800 van Seattle naar Schiphol.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button