AirlinesFrequente reizigerNieuwsVliegvelden

Nieuwe lounge Lufthansa op Milaan Malpensa

Op het Italiaanse vliegveld Milaan Malpensa opent Lufthansa een nieuwe lounge in Terminal 1A.

Design
De 550 vierkante meter grote lounge heeft 117 individuele zitplaatsen die door de reizigers zelf aangepast kunnen worden. De verlichting en de scheidingselementen zorgen ervoor dat de passagiers een eigen plekje kunnen creëren waar ze kunnen ontspannen of werken. De meubels en algemeen design zijn door Italiaanse invloeden tot stand gekomen. De lounge heeft ramen van de vloer tot aan het plafond die een mooi uitzicht bieden op de luchthaven.

© Lufthansa

Italiaans
Vanaf morgen kunnen passagiers allerlei Italiaanse gerechten en drankjes gebruiken in de nieuwe lounge van Lufthansa. Een barista maakt verschillende verse koffies klaar, schenkt Italiaanse dranken en de gerechten zijn geïnspireerd op de Milanese en Italiaanse keuken.

© Lufthansa

Toekomst
In de toekomst wil Lufthansa alle lounges een lokale toets meegeven zodat de reizigers in de sfeer van het land waar zij zich bevinden kunnen ontspannen en werken.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button