fbpx
AirlinesFrequente reizigersNaast het nieuws

AirBaltic breidt activiteiten basis Tallinn uit

De Letse nationale luchtvaartmaatschappij airBaltic breidt de activiteiten op de basis in het Estse Tallinn uit.

Routes
Er worden twee nieuwe directe routes gevlogen vanaf Tallinn naar Oslo, de hoofdstad van Noorwegen en Stockholm, de hoofdstad van Zweden. Deze routes worden vanaf 28 oktober van dit jaar gevlogen. De route naar Stockholm wordt twaalf keer per week gevlogen. De vlucht duurt zo’n 55 minuten. Naar Oslo vliegt airBaltic twee keer per week, deze vlucht neemt 1 uur en 45 minuten in beslag.

Vliegtuig
Ook wordt er een tweede vliegtuig gestationeerd op het vliegveld van Tallinn. Een Bombardier Q400 NextGen zal samen met de al geplaatste Boeing 737-500 de passagiers naar één van de negen bestemmingen brengen waar airBaltic rechtstreeks op vliegt vanaf de Estse luchthaven.

Bestemmingen
Één van die bestemmingen waar rechtstreeks op gevlogen wordt is Schiphol. Andere steden zijn Berlijn, Parijs, Wenen, Riga en Vilnius. Vanaf 27 maart komt er ook een directe vlucht vanaf Tallinn naar Londen Gatwick Airport.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button