AirlinesFrequente reizigerOverig nieuws

AirBaltic en Air Malta delen vluchtcodes

De Letse luchtvaartmaatschappij airBaltic en Air Malta delen vluchtcodes op routes tussen verschillende Oost-Europese steden en het eiland in de middellandse zee.

Codeshare
Met het delen van de vluchtcodes kunnen passagiers van airBaltic en Air Malta op één ticket met beide maatschappijen vliegen. De vluchten die onder de overeenkomst vallen zijn die tussen Malta en Riga. AirBaltic voert die vluchten uit voor Air Malta. Andersom vliegt Air Malta voor airBaltic tussen Riga, Vilnius en Tallinn naar Malta. De vluchtcode voor Air Malta is KM en voor airbaltic BT.

Air Malta
De nationale luchtvaartmaatschappij van Malta vliegt vanuit het eiland naar ongeveer 30 verschillende steden in Europa, Noord-Amerika en bestemmingen rond de middellandse zee. De maatschappij werd op 31 maart 1973 opgericht en de vloot bestaat uit acht Airbus vliegtuigen, waarvan zeven A320’s en één A319. De gemiddelde leeftijd van de toestellen bedraagt 12,8 jaar.

airBaltic
De Letse airline werd in 1995 opgericht en vliegt naar 60 bestemmingen in Europa, het Midden-Oosten en het Gemenebest van Onafhankelijke Staten. De vloot van airBaltic bestaat uit 30 vliegtuigen waaronder zeven Bombardier CS300’s, elf Boeing 737’s en twaalf Bombardier Q400 NextGen toestellen.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/