AirlinesFrequente reizigerNieuws

Eurowings vliegt meer long-haul routes vanaf Düsselfdorf

Eurowings biedt vanaf komende winterperiode meer long-haul vluchten aan vanaf het vliegveld van Düsseldorf. Per maand worden er 140 vluchten naar bestemmingen in Noord-Amerika en het Caribisch gebied uitgevoerd.

Amerika
De nieuwe routes die vanaf Düsseldorf worden aangeboden gaan naar New York en Fort Meyers in de Verenigde Staten, naar Havana in Cuba, Cancun in Mexico en naar Punta Cana in de Dominicaanse Republiek. Hiermee worden de vluchten die eerder door de airberlin Groep aangeboden werden deels overgenomen.

Düsseldorf
Op dit moment heeft Eurowings één langeafstandsvliegtuig op Düsseldorf gestationeerd staan. Vanaf april van dit jaar komen daar drie toestellen bij die geschikt zijn voor long-haul routes. Nu staan er nog vier Airbus A330’s op de luchthaven van Keulen/Bonn. Na de winterdienstregeling worden deze toestellen naar Düsseldorf verplaatst. Vanaf dan worden alle langeafstandsvluchten van Eurowings in de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen vanuit Düsseldorf gevlogen.

Keulen
Vanaf de luchthaven Keulen/Bonn worden de operaties van Eurowings ook uitgebreid. Drie vliegtuigen die korte- en middellange routes bedienen worden daar gestationeerd. Met deze extra toestellen heeft de luchthaven van Keulen negentien Eurowings vliegtuigen onder het dak.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close