AirlinesLiefhebberNieuws

Virgin Atlantic biedt koppels ‘love suites’ aan

Virgin Atlantic voegt vier Airbus A330-200’s toe aan de vloot. Deze toestellen van het voormalige airberlin krijgen speciale ‘love suites’ waar koppels de stoelen kunnen transformeren tot een dubbelbed.

Daydream
De eerste van de vier A330-200’s met de naam ‘Daydream Believer’, naar het gelijknamige nummer van The Monkees, werd op 29 januari onthult. Het toestel van het failliete airberlin werd overgespoten en kreeg een nieuwe indeling zodat passagiers in upper class individueel, of als koppel, comfortabeler kunnen reizen.

Bestemming
Het vliegtuig wordt ingezet op vluchten vanuit Manchester naar New York, Boston en San Francisco in de Verenigde Staten en naar Barbados, een eiland in het Caribisch gebied.

Love
In upper class zijn er in totaal negentien plaatsen beschikbaar. De 1-2-1 indeling zorgt ervoor dat koppels in het midden van de gang naast elkaar kunnen zitten en de stoelen omvormen tot een dubbelbed, de zogeheten ‘love suites’. Daarnaast biedt Virgin ‘solo freedom suites’ aan, met meer beenruimte en de ‘solo corner suite’ waar reizigers meer privacy hebben.

A330
In totaal zijn er negentien plaatsen in upper class, 46 stoelen in economy extra en 222 passagiers kunnen plaatsnemen in economy. Het toestel beschikt ook over een Wi-Fi verbinding.

Namen
De drie andere toestellen die in maart aan de vloot worden toegevoegd hebben de markante namen gekregen als ‘Honky Tonk Woman’, naar het nummer van de Rolling Stones en ‘Scarlett O’Hara’ naar het fictieve personage in ‘Gone with the wind’. Later in de lente van dit jaar komt daar de ‘Strawberry Fields’ nog bij, naar het nummer van The Beatles.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen