fbpx
AirlinesFrequente reizigersLiefhebberNieuws

Komende winter low-cost van Europa naar India vliegen

De low-cost airline uit India, IndiGo, vliegt komende winter tussen de luchthaven van New Delhi en verschillende steden in Europa, zo meldt de business-standard.

Europa
IndiGo is nu bezig met het verkrijgen van wettelijke goedkeuring om vluchten naar Europa uit te voeren. Vanaf de luchthaven van New Delhi wil de maatschappij met een Airbus A330 naar Londen, Parijs en Madrid vliegen. Een andere bestemming waarop ze willen vliegen is Hong Kong.

Tickets
Volgens de nieuwswebsite vertelde een topman bij IndiGo dat de prijzen van de tickets naar de bestemmingen in Europa zo’n 30 procent goedkoper worden dan de huidige ticketprijzen.

Prijzen
Naar verwachting wordt de Airbus A330 opgesplitst in twee klassen, economy en premium. De stoelen in de laatste categorie zullen meer beenruimte hebben. Daarnaast is de maatschappij aan het kijken of ze op de wat kleinere vliegvelden bij de grote steden kunnen vliegen. Zoals Londen Gatwick in plaats van Heathrow en Parijs Orly in plaats van Charles de Gaulle. Op die vliegvelden zijn de luchthavengelden lager.

Haal jouw KLM-staart in huis!

Nieuw in de webshop van Up, een KLM-staart op houten voet. Speciaal voor de echte KLM-fans.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button