AirlinesFrequente reizigerOverig nieuws

Ryanair voor het eerst naar Jordanië

Ryanair vliegt vanaf het winterseizoen van 2018 voor het eerst op bestemmingen in Jordanië. Veertien bestemmingen worden verbonden aan Amman en Aqaba.

Amman
Vanaf maart gaat er vanaf Paphos (Cyprus) een 4-wekelijkse vlucht naar Amman. Vanaf oktober komen daar vluchten bij vanaf: Bologna, Brussel Zaventem, Boekarest, Boedapest, Krakau, Milaan Bergamo, Praag, Vilnius en Warschau Modlin. Al deze routes worden twee keer per week gevlogen, het hele jaar door.

Aqaba
In het winterseizoen wordt er twee keer per week van en naar Aqaba gevlogen vanaf Athene, Cologne, Rome Ciampino en Sofia.

Ontwikkeling
“We zijn verheugd dat Ryanair 14 nieuwe routes lanceert van Europa naar Jordanië. Dit is een grote ontwikkeling in de reisindustrie van Jordanië”, zegt Lina Mazhar Annab, Jordaanse Minister van Toerisme.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close